Love is in the air

Alla hjärtans dag bjöd på härligt väder och människor inte visste att det var kärlekens dag, men vi var fast beslutna om att sprida glädje och kärlek till folket! Dagarna innan arbetade vi på vår idé och efter massa klippande hade vi både röda hjärtan och vita snöflingor som vi sedan pyntade två gondoler i liften Ostafa.

Med en hjälm full av godis, en hjälm full med samtalsämnen för ”speeddating” och stämningsfull musik var vi nu redo att välkomna skidåkare i vår ”Valentines gondola”. Ett stort hjärta prydde dörrarna som öppnades upp för människorna som skulle upp med liften. Tveksamt men nyfiket vågade skidåkare sig in i alla hjärtans dags liftarna!

Alla hjärtans dag Champoluc

En i taget tog man en lapp ur hjälmen för att sedan läsa högt och svara på. Och självklart bjöd vi på godis som speciellt var uppskattat hos barnen men också av de äldre. Samtidigt som musiken spelades i bakgrunden toppades de olika samtalsämnena av skratt och en härlig stämning. Innan vi tackade av våra gäster i gondolen fick de skriva sina namn på de hjärtan som prydde gondolen. Alla gäster som lämnande gondolen hade ett stort leende på läpparna och förhoppningsvis blir det en favorit i repris nästa år!

Efter några timmar upp och ner i liften blev det dags att plocka ihop och vi var mycket nöjda över att ha kunnat sprida både glädje och kärlek till så många skidåkare på kärlekens dag!