Årets sista dag i snön

Solen skiner på en klarblå himmel och pisterna är fulla av italienare på semester. Alla människorna är här för att fira ledigheten över jul och nyår och det ville vi också göra. Därför bestämde vi oss för att fira in nyåret i backen med lite fika och en trevlig stund tillsammans med alla våra härliga gäster.

Vi fann den perfekta platsen uppe på berget vid Belvedere efter v-liften ute i snön. Rut kämpade med att montera upp en Slopetrotterbanner i pisten för att gästerna skulle kunna hitta till oss i snön. Niels och Caroline byggde upp bänkar av snö och skidor/snowboards och även ett snöbord byggdes där det sedan dukades upp med prosecco och snacks.

Picnic i Champoluc

Snart satt vi alla gäster och guider på skidbänkarna med varsitt glas i handen och njöt av solen och den fantastiska utsikten med tobleroneberget (Monte Cervino) i bakgrunden. Högtalaren spelade dansk, svensk och även lite italiensk musik medan skratt och historier utbyttes efter de soliga dagarna här i Champoluc. Vilken härlig picnic det blev!